Kun sain kaksi oikein lotossa, tiesin luonnollisesti heti elämäni muuttuvan. Okei, kahdella oikealla numerollahan ei suoranaisesti voita lotosta mitään, mutta elämä nyt kuitenkin tuppaa kaiken aikaa hiukan muuttumaan - miksi ei siis myös kahden oikean lottonumeroni jälkeen.

Eniten asiaa on tullut mietittyä aivan pienten asioiden äärellä. Eilen en viitsinyt lähteä krapulakaljalle, koska tilini on tällä hetkellä aika lähellä tyhjää. Sitten muistin saaneeni viikolla 33 lotossa kaksi oikein (numerot 1 ja 8). En lähtenyt kaljalle.

Johtuen railakkaista torstai- ja perjantai-illoista minulla oli vielä tänään sunnuntainakin pienoinen krapula. Päätin lääkitä sitä ostamalla kaupasta hunajamarinoituja kanan fileesuikaleita sekä fettucini-pastaa. Pankkitilille jäi arviolta noin 9 euroa, mutta hei, tuskin se tässä vaiheessa mitään haittaa. Minähän olen työssä käyvä ihminen, joka saa kahden viikon välein ihan riittävän palkan.

Kanasuikaleiden marinadi meni hieman hukkaan, koska valmistin pastan kaveriksi kermapohjaisen broilerikastikkeen. Terää lounaaseeni sain chilitahnalla ja currylla, pehmeyttä jo mainitsemallani kermalla sekä ripauksella valkosipulituorejuustoa. Söin ruoan hyvällä halulla ja ajattelin viettää lopun sunnuntaistani BBC:n dokumentteja ja elokuvia katsellen. Saattaa olla, että illemmalla rentoudun vielä saunomalla ja jotakin hyvää kirjaa lukien.

Pitäisi ostaa enemmän kirjoja. Kirjastokorttini on lähes aina poissa käytöstä maksamattomien myöhästymismaksujen vuoksi, joten omat kirjat olisivat kätevä ratkaisu. En kuitenkaan viitsi ikinä panostaa kirjoihin joitakin satunnaisia löydöksiä enempää, pitäisi ehkä käydä kirpputoreilla katselemassa. Eräs ystäväni ostaa kirpputoreilta paljon hyviä kirjoja, ehkä seuraan hänen esimerkkiään.

Toisaalta kirpputoreja järjestetään yleensä sunnuntaisin, ja tavanomainen sunnuntaini on hyvin krapulainen. Silloin kirpputorit eivät tule kysymykseen.

No jaa, toisaalta voisin seuraavana palkkapäivänä käydä ihan vain kirjakaupassakin. Sammakolta löytää paljon hyvää, ehkä menen sinne. Saatan myös tarjota samalla tämän blogin tekstejä julkaistavaksi, mikäli olen siihen mennessä saanut kirjoitettua kahdesta oikein menneestä lottonumerostani tarpeeksi settiä.

Ulkona on pilvistä. Ensikertaan!

- 2 oikein -